Om sidan

Jag som skapat den här sidan heter Rebeckah Larsson och jag är mamma till tre fina pojkar. Min yngste son, Elmer, föddes med Langerhans cellhistiocytos i september 2009.

HÄR kan du läsa om min Elmer och hans LCH, men även hans andra sjukdom, Mastocytos. Elmer föddes nämligen med två ovanliga sjukdomar.Direkt när vi fått diagnosen så började vi söka information på nätet och fann ganska snart att det inte var helt lätt. Framförallt finns det inte många sidor på svenska.

Jag har nu skapat den här sidan för att precis just den här sidan hade jag velat ha tillgång till själv när Elmer fått sin diagnos.

Syftet med sidan är också att upplysa om och belysa sjukdomarna eftersom de allra flesta aldrig hört talas om dem, vare sig vanligt folk eller sjukvårdspersonal. Det här leder i sin tur till att många barn får vänta länge på rätt diagnos och behandling vilket betyder att de får lida i onödan. En del barn får aldrig rätt diagnos över huvudtaget. Några barn hinner gro vingar i väntan på diagnos...

OBSERVERA!
En del text på den här sidan är INTE faktagranskad av någon expert, men mycket är det. Jag vill påpeka det här, för det kan vara bra att veta. Dock har jag nära 1,5 års erfarenhet som Histiomamma och har antagligen läst ungefär "allt" som går att hitta på nätet, både vetenskapliga artiklar och om andra histiofamiljers erfarenheter.


Kommentarer
Postat av: Marie

Ville bara säga att du gör ett enastående jobb som fixar en sån här fin sida med så mycket information. Du är alltid saklig och ärlig i dina texter, jag tycker du är jätteduktig på att formulera dig. Jag följer som du vet din blogg och jag beundrar dig som mamma och person. Kämpa på!

2010-08-09 @ 10:53:59
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

tack gulliga du <3

2010-08-09 @ 10:55:22
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Smsa Låna

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din blogg, men jag är glad att jag gjorde det :D. Prenumererar nu på din blogg på BlogLovin'!

2011-07-19 @ 03:19:30
URL: http://smsalåna.nu
Postat av: Jois

Så STARK att orka ta sig igenom detta som du gjort på hemmaplan och starta en sida,Du är grym!!All lycka till er käraste hälsningar Jois Ishak!

2011-10-03 @ 02:25:12
Postat av: Pye

Du har gjort en jättebra sida om LCH tycker jag (som själv har den och haft olika steg i olika organ sedan barn)
Önskar, precis som du gjorde, att den funnits många år tidigare och tror att du nu kan glädja många med din vetskap om sjukdomen
Må väl

2012-11-28 @ 16:17:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback